SNACKBAR NICO'S

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 118 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar Nico's. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2024 om 3:37 Was echt de perfecte chap voor na t zuipen heerlijke hamburgers
22 jun 2024 om 0:55 Was heerlijk aardige mensen
19 jun 2024 om 0:22 Koud en deel niet bezorgd
17 jun 2024 om 2:07 Waren geen problemen met nog extra bestellen mensen aan te telefoon waren aardig
4 jun 2024 om 16:39 Prima hala snacks
4 jun 2024 om 9:53 00:15 bestelling. Toen hij (grote stevige jongen) me bestelling bracht vroeg ik waar het drinken is. Had die niet gekeken waarop ik zei dit is al jullie 3de keer. Waarop hij zegt moet je maar niet zo laat gaan bestellen. Zal er nooit meer bestellen!!
3 jun 2024 om 11:31 Vind het vreemd dat je geen sauzen kunt bestellen en kipschotel vervolgens zonder sauzen word geleverd. Salade staat aangegeven en die is nog nooit geleverd helaas. Kwaliteit is redelijk alleen jammer dat het nooit compleet word geleverd.
31 mei 2024 om 20:35 Deze keer was het helaas erg matig. Friet was lauw en taai. Broodje burger Hawai kon er net mee door. Wellicht te lang onderweg geweest...... jammer!!!!
31 mei 2024 om 11:48 super snelle bezorging,netjes verpakt ook. alleen jamer als je een bepaalde smaak drinken besteld dat we dan 2 x een andere soort krijgen. eten was gelukkig wel heel lekker. echt een aanrader.
27 mei 2024 om 9:58 From the river to the sea palestine wil je Free
27 mei 2024 om 9:57 Heerlijke eten
27 mei 2024 om 9:19 Smaakte weer goed. Snelle bezorging op n drukke dag zoals zondag.. Warm en vers , vriendelijke bezorger die ik n fooitje was vergetrn te geven maar het nog na gestuurd heb voor zijn snelle en vriendelijke levering. Goed groeiend en bloeiende snackbar